Kančí maso na česneku

Suroviny

(pro 4 osoby)
240 g kančího masa
bobkový list
nové koření
celý pepř
sůl
jalovec
20 g cibule
4 stroužky česneku
80 g červeného vína
ocet
20 g oleje

recept nemá fotografii

Postup

V malém množství vody povaříme všechno koření, přidáme víno, oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, sůl a malé množství octa. Do tohoto nálevu ponoříme na 2 dny maso a uložíme ho do chladna. Pak oloupeme česnek a nakrájíme ho na proužky, jimi protáhneme naložené maso. Opečeme ho na oleji, osolíme, podlijeme přecezeným nálevem a dusíme pod pokličkou doměkka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 11,635x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.20 (počet: 5) 8.20 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí maso na česneku

anonym: Wednesday, March 2, 2011
já mám taky, kančího plný mražák, a tady není kloudnej recept, tak musím experimentovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonym: Saturday, February 19, 2011
já mam kančího plný mražák
anonym: Saturday, February 19, 2011
já to nechápu...
anonym: Friday, January 15, 2010
Mně taky ne, ale recept, který jsem dostala, to tak uvádí. Možná proto, že kančí je dost drahé, máme-li si ho koupit. Zdena
anonym: Friday, January 15, 2010
Tak to se mi moc nezdá, 240g. masa pro 4 osoby?

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist