Kuře s estragonem a bylinkovou rýží

Suroviny

1 menší kuře
100 g másla
10 šalotek (malé cibulky)
1 šálek čerstvého nasekaného estragonu
1 hermelín
drcený zelený pepř
sušená citrónová kůra
150 ml bílého vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kuře omyjeme, obalíme v drceném pepři a opečeme v pekáčku na másle spolu s cibulkami. Cibulky vyjmeme a dáme stranou. Hermelín nakrájíme na kostky a promícháme je s polovinou estragonu. Směsí naplníme kuře, sešijeme nebo uzavřeme jehlou a dáme péci. Podléváme zbytkem estragonu smíchaným s vínem a citrónovou kůrou. K hotovému kuřeti vrátíme cibulky a prohřejeme je. Porce kuřete podáváme s cibulkami a rýži, do které jsme přidali při vaření bylinky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 763x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,50 (počet: 2) 8,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře s estragonem a bylinkovou rýží


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist