Kuře s estragonem a bylinkovou rýží

Suroviny

1 menší kuře
100 g másla
10 šalotek (malé cibulky)
1 šálek čerstvého nasekaného estragonu
1 hermelín
drcený zelený pepř
sušená citrónová kůra
150 ml bílého vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kuře omyjeme, obalíme v drceném pepři a opečeme v pekáčku na másle spolu s cibulkami. Cibulky vyjmeme a dáme stranou. Hermelín nakrájíme na kostky a promícháme je s polovinou estragonu. Směsí naplníme kuře, sešijeme nebo uzavřeme jehlou a dáme péci. Podléváme zbytkem estragonu smíchaným s vínem a citrónovou kůrou. K hotovému kuřeti vrátíme cibulky a prohřejeme je. Porce kuřete podáváme s cibulkami a rýži, do které jsme přidali při vaření bylinky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,642x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 2) 8.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře s estragonem a bylinkovou rýží


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist