Srnčí kýta pečená I

Suroviny

srnčí kýta
sůl
100 g slaniny
2 lžíce másla
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Z kýty odřežeme kůži, nasolíme a hustě protáhneme slaninou. Kýtu dáme do pekáče na kus másla, podlijeme a na sporáku podusíme. Pak ji přendáme do trouby a za stálého polévání pečeme doměkka. Pak kýtu vyndáme do tepla, výpek trochou mouky zaprášíme a přecedíme na naporcovanou kýtu.
Podáváme s bramborami a brusinkovým kompotem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,314x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 2) 6.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Srnčí kýta pečená I


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist