Srnčí kýta pečená I
Suroviny
srnčí kýta
sůl
100 g slaniny
2 lžíce másla
hladká mouka
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Z kýty odřežeme kůži, nasolíme a hustě protáhneme slaninou. Kýtu dáme do pekáče na kus másla, podlijeme a na sporáku podusíme. Pak ji přendáme do trouby a za stálého polévání pečeme doměkka. Pak kýtu vyndáme do tepla, výpek trochou mouky zaprášíme a přecedíme na naporcovanou kýtu.
Podáváme s bramborami a brusinkovým kompotem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 497x
Hodnocení receptu:
6,00 (počet: 2)
6,00
2
10
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Srnčí kýta pečená I
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!