Nákyp se zeleninou

Suroviny

(pro 4 osoby)
400 g brambor
400 g hrubé mouky
3 vejce
250 g růžičkové kapusty
250 g mrkve
200 ml zeleninového vývaru
100 g anglické slaniny
20 g droždí
sůl, pepř
strouhanka a tuk do formy
čerstvé bylinky

recept nemá fotografii

Postup

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce. Vychladlé je prolisujeme do mísy. Ve vlažném vývaru necháme vzejít droždí. Do mísy k bramborům přidáme mouku, sůl, pepř, bylinky a vejce. Zalijeme kváskem a vypracujeme vláčné těsto, které necháme kynout asi půl hodiny. Omytou mrkev nakrájíme na kostičky, omyté kapustičky rozpůlíme a společně povaříme asi 5 minut ve slané vodě. Anglickou slaninu nakrájenou na kostičky a scezenou zeleninu zapracujeme do těsta. Formu vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Naplníme ji těstem, které necháme znovu vykynout.
Pečeme asi 50 minut při 180.C. Porce posypeme čerstvými bylinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,931x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nákyp se zeleninou

anonym: Sunday, November 7, 2010
Jak může být bezmasé jídlo se slaninou? :-(

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist