Polévka z bílého vína se sněhovými nočky

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g vypeckovaných třešní
400 ml vody
1 lžička mleté skořice
120 g cukru krupice
200 ml bílého vína
100 ml tekuté šlehačky
20 g Solamylu

Na nočky:
1 bílek
30 g cukru krupice

recept nemá fotografii

Postup

Bílek šleháme v horké vodní lázni s 15 g cukru asi 5 minut. Pak přidáme zbývajících 15 g cukru a ještě šleháme do zhoustnutí. Z hmoty děláme lžičkou kopečky na plech vyložený pečícím papírem a ve vyhřáté troubě je sušíme při 100.C asi hodinu. Třešně krátce povaříme ve vodě s cukrem a skořicí. Pak přilijeme víno a zahustíme Solamylem. Vše pak po zchladnutí rozmixujeme (můžeme použít ponorný mixér) a přilijeme šlehačku. Polévku dáme do chladničky.
Podáváme v miskách ozdobené sněhovými nočky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,267x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 2) 5.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka z bílého vína se sněhovými nočky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist