Srnčí pečeně přírodní

Suroviny

600 g hřbetu nebo masa z kýty
60 g slaniny
sůl
50 g másla
1/2 cibule
2 celé pepře
2 bobule jalovce
10 g hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Maso ze hřbetu nebo z kýty otřeme vlhkou utěrkou a slaninou protýkáme po vlákně. Mírně osolíme a celý hřbet potřeme na pekáčku rozehřátým máslem. Necháme asi den odležet v chladné místnosti. Při přípravě máslo seškrábneme, na kastrole rozpustíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osmahneme dorůžova a přidáme odleželé maso, které opečeme z obou stran. Mírně podlijeme vodou, přidáme koření a nejdříve dusíme přikryté. Dopékáme odkryté v troubě dozlatova. Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme a po rozředění vodou dobře provaříme. Šťávu procedíme a podáváme s nakrájenými plátky srnčí kýty s knedlíky nebo s bramborovými kroketami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,152x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.17 (počet: 6) 7.17 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Srnčí pečeně přírodní

anonym: Saturday, February 27, 2010
tak toto je super...jednoduche a vyborne...davam 10 bodov

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist