Jelení plec pečená se šunkou

Suroviny

600 g jelení plece
40 g slaniny
30 g másla
celer
mrkev
petržel
40 g cibule
sůl
2 celé pepře
1 zrnko nového koření
bobkový list
celerová nať
50 g šunky
mouka na zaprášení
1/8 l červeného vína

recept nemá fotografii

Postup

Jelení plec vykostíme, zbavíme blan, osolíme a protýkáme slaninou. Dusíme ji s nakrájenou kořenovou zeleninou, s cibulí a s kořením do poloměkka, mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě doměkka. Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vínem a dobře provaříme. Do procezené šťávy přidáme jemně sekanou šunku. Podáváme s krupicovými noky nebo s kroketami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,166x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.33 (počet: 3) 6.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jelení plec pečená se šunkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist