Bramborák s hermelínem a oblohou

Suroviny

750 g brambor
4 lžíce hladké mouky
2 vajíčka
pepř
sůl
majoránka
2 hermelíny
2 lžíce kečupu
čerstvá zelenina na oblohu

recept nemá fotografii

Postup

Připravte si klasické bramborákové těsto - nastrouhané brambory, hladkou mouku, vajíčka, sůl, pepř, majoránku a případně rozdrcený stroužek česneku smíchejte dohromady. Nakrájejte si hermelín na tenké obdélníčky. Připravte si zeleninovou oblohu - rajčata, papriky, červenou řepu, salátovou okurku, sterilovaný hrášek apod. Na větší pánev nalejte trochu oleje, rozetřete, nalejte sběračku bramborákového těsta a rovnoměrně rozprostřete na pánvi. Po upečení jedné strany obraťte, na polovinu dopékajícího se bramboráku položte proužky hermelínu a v jakmile začne hermelín měkknout, přeložte bramborák na polovinu a vytvořte tak jakousi kapsu naplněnou hermelínem. Ještě trochu zapečte, aby došlo ke spojení hermelínu a bramboráku. Z pánve přesuňte naplněný bramborák rovnou na talíř, ozdobte jej proužky kečupu a doplňte připravenou zeleninovou oblohou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,958x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborák s hermelínem a oblohou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist