Ostré vepřové kotlety

Suroviny

4 vepřové kotlety
4 stroužky česneku
1 lžíce hořčice
1 feferonka
několik černých oliv
4 rajčata
sůl
mletý pepř
bazalka
strouhaný sýr

recept nemá fotografii

Postup

Kotlety po obvodu několikrát nařízneme, jemně naklepeme, potřeme rozetřeným česnekem a hořčicí a necháme chvíli odležet v chladnu. Mezitím odpeckujeme olivy, račata ponoříme na 10 vteřin do horké vody, oloupeme a nakrájíme na kousky. Kotlety osolíme, zvolna opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme usekanou feferonku (lze nahradit pálivou mletou paprikou), olivy, rajčata, bazalku a asi tři lžíce vody a krátce podusíme. Na talíří ozdobíme kotlety strouhaným sýrem, vhodnou přílohou jsou brambory posypané sekanou zelenou petrželkou. Lze doplnit i několika listy hlávkového salátu.

Poznámka: jídlo je opravdu ostřejší, méně vhodné pro děti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,090x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ostré vepřové kotlety


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist