Netradiční filé
Suroviny
2 balíčky filé (pravidelné čtverce)
hladká mouka
palička česneku
paprika
kmín
organo
150 g šunky
100 g tvrdého sýra
zelená nať

Postup
Nerozmrazené filé nakrájejte na čtverce o rozměru asi 3 x 3 cm a lehce osolte. Na talíř si připravte směs z hladké mouky, papriky, kmínu a oregana (je možné experimentovat i s dalším např. ostřejším kořením). Šunku si nakrájejte na proužky, česnek oloupejte a nakrájejte na plátky. Ve směsi mouky s kořením obalte čtverečky rybího masa. Na pánev dejte trochu oleje a osmažte na něm proužky šunky a česnek, přidejte obalené filé a lehce a rychle osmahněte. Kousky masa opatrně otáčejte, mají tendenci se rozpadat. Na talíři posypte osmažené rybí kostky strouhaným sýrem a ozdobte jakoukoliv zelenou natí (vhodná je i nať sibiřské cibulky, která přidá celému jídlu ostřejší chuť).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,057x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Netradiční filé
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!