Filé v alobalu

Suroviny

500 g filé
250 g měkkého salámu
100 g cibule
100 g másla
4 lžíce kečupu
sůl
alobal

recept nemá fotografii

Postup

Zapékací misku vyložíme pečlivě alobalem - necháme si větší okraje, protože filé budeme balit do balíčku. Filé neromrazujeme, použijeme celé od sebe oddělené čtverce. Každý kousek ryby osolíme. Na alobal poklademe lístečky másla, na ně kousky filé. Cibuli nakrájíme na kolečka a salám na kostičky a zasypeme tím kousky filé. Vše ozdobně pokapeme kečupem. Okraje alobalu přehneme do balíčku a celý balíček pečlivě uzavřeme. Pečeme v troubě asi 20 minut. Vhodnou přílohou jsou brambory, ale také čerstvý chléb.
Poznámka: Dobře chutná také na chatě či chalupě. Troubu lze nahradit remoskou. Místo salámu lze použít i jakoukoliv jinou uzeninu nebo čerstvé houby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 531x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filé v alobalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist