Pečený králík s hořčicí a jogurtem
Suroviny
1 králík
plnotučná hořčice (1 lžíce na 1 porci)
500 g bílého jogurtu
sůl, pepř

Postup
Králíka očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce osolíme a opepříme a naskládáme do pekáčku. Každou porci potřeme hořčicí a pokryjeme jogurtem. Necháme v chladničce odležet do druhého dne a pak ho doměkka upečeme v troubě.
Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,311x
Hodnocení receptu:
7.29 (počet: 7)
7.29
7
10

Komentáře receptu Pečený králík s hořčicí a jogurtem
anonym: | Tuesday, October 13, 2009 |
no nevim,nevim,rada ochutnam | |
anonym: | Friday, June 19, 2009 |
jogurt a horčica, fakt dobrá kombinícia | |
anonym: | Tuesday, November 20, 2007 |
To muže být super jídlo. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!