Pečený králík s hořčicí a jogurtem
Suroviny
1 králík
plnotučná hořčice (1 lžíce na 1 porci)
500 g bílého jogurtu
sůl, pepř
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Králíka očistíme a naporcujeme. Jednotlivé porce osolíme a opepříme a naskládáme do pekáčku. Každou porci potřeme hořčicí a pokryjeme jogurtem. Necháme v chladničce odležet do druhého dne a pak ho doměkka upečeme v troubě.
Podáváme s vařenými bramborami nebo rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 474x
Hodnocení receptu:
7,29 (počet: 7)
7,29
7
10
![Počet hodnotících uživatelů: 7 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pečený králík s hořčicí a jogurtem
anonym: | úterý 13. října 2009 |
no nevim,nevim,rada ochutnam | |
anonym: | pátek 19. června 2009 |
jogurt a horčica, fakt dobrá kombinícia | |
anonym: | úterý 20. listopadu 2007 |
To muže být super jídlo. |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!