Vepřové kotlety v marinádě

Suroviny

4 vepřové kotlety
2 stroužky česneku
olej
sůl

Na marinádu:
2 lžíce medu
2 lžíce plnotučné hořčice
4 lžíce bílého vína
špetka zázvoru
4 kuličky nového koření
1 lžička solamylu

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme marinádu - koření, med, horčici a víno svaříme a do horké marinády přidáme solamyl rozmíchaný ve lžíci studené vody. Kotlety důkladně opláchneme studenou vodou, osušíme, na okrajích několikrát nařízneme, aby se nekroutily. Naklepeme se a potřeme česnekem rozetřeným se solí. Potom dáme kotlety nejméně na dvě hodiny do marinády a alespoň jednou je v marinádě obrátíme. Opékáme je na rozpáleném oleji jako minutku - tj. velmi krátce nebo je grilujeme. Vhodnou přílohou je čerstvá zelenina nebo zeleninový salát a černý chléb.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,734x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety v marinádě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist