Dušený kapr se smetanovou omáčkou

Suroviny

4 porce kapra
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce kečupu
200 ml zakysané smetany
citrónová šťáva
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra omyjeme, osušíme, naskládáme do kastrolu, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Pak je podlijeme trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme pod pokličkou na mírném ohni doměkka. Měkké porce vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a ještě povaříme. Pak vmícháme smetanu, omáčku necháme přejít varem, přidáme porce kapra a prohřejeme je.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,336x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.40 (počet: 5) 6.40 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušený kapr se smetanovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist