Vepřové kotlety na pepři s pivem
Suroviny
4 vepřové kotlety
sůl
1 lžička zeleného pepře
2 lžíce sádla
1 velká cibule
2 stroužky česneku
200 ml světlého piva
2 lžíce strouhaného chleba

Postup
Kotlety opláchneme, osušíme a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme a společně se solí jím potřeme naklepané kotlety. Na pánvi si rozpálíme olej a připravené kotlety z obou stran rychle opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, pepř a kmín a také osmahneme, podlijeme vše vodou a necháme dusit. Když kotlety změknou, necháme šťávu téměř vydusit, zasypeme strouhaným chlebem a zalijeme pivem a ještě podusíme. Podáváme s chlebem nebo brambory. Zapřísáhlí antipivaři mohou místo piva použít vývar.
A zeleninová příloha Ledový salát, cherry rajčata, salátová okurka, červená paprika. Vše oprané, nakrájené, pokapané olivovým olejem, vinným octem a osolené.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,025x
Zdroj: ceskahospodynka.cz

Komentáře receptu Vepřové kotlety na pepři s pivem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!