Grilované ryby s brusinkami

Suroviny

4 porce ryby
sůl
1/2 lžíce mletého černého nebo bílého pepře
4 lžíce brusinek
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce medu
2 lžíce vína
skořice
olej

recept nemá fotografii

Postup

Plátky ryby osolíme a opepříme (na ryby použijeme raději bílý pepř). Dvě lžíce brusinek smícháme s citronovou šťávou, medem, vínem a skořicí, potřeme maso z obou stran a opečeme nad grilem nebo na pánvi. Během grilování potíráme brusinkovou směsí. Jestliže opékáme maso na pánvi, pak po opečení dáme zbytek marinády a brusinky na pánev a maso směsí přelijeme. Rybu zdobíme nakrájenými plátky citronu. Podáváme s brambory nebo rýží.
Obměny: Místo ryby lze použít i drůbeží nebo vepřové řízky.Brusinky lze použít i zmrazené nebo kompotované - v tomto případě necháme odkapat šťávu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,393x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilované ryby s brusinkami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist