Grilované ryby s brusinkami

Suroviny

4 porce ryby
sůl
1/2 lžíce mletého černého nebo bílého pepře
4 lžíce brusinek
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce medu
2 lžíce vína
skořice
olej

recept nemá fotografii

Postup

Plátky ryby osolíme a opepříme (na ryby použijeme raději bílý pepř). Dvě lžíce brusinek smícháme s citronovou šťávou, medem, vínem a skořicí, potřeme maso z obou stran a opečeme nad grilem nebo na pánvi. Během grilování potíráme brusinkovou směsí. Jestliže opékáme maso na pánvi, pak po opečení dáme zbytek marinády a brusinky na pánev a maso směsí přelijeme. Rybu zdobíme nakrájenými plátky citronu. Podáváme s brambory nebo rýží.
Obměny: Místo ryby lze použít i drůbeží nebo vepřové řízky.Brusinky lze použít i zmrazené nebo kompotované - v tomto případě necháme odkapat šťávu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 455x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilované ryby s brusinkami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist