Kapr na kečupu

Suroviny

1 středně velký kapr
2 lžíce kečupu
3 paprikové lusky
100 ml červeného vína
4 rajčata
100 g žampionů
1 cibule
olej
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kapra vykucháme, oddělíme mu hlavu (můžeme použít na rybí polévku) a rozdělíme na porce. Porce osolíme a dáme péci do trouby na rozehřátý olej. Oloupeme si cibulu a pokrájíme ji na kolečka. Také paprikové lusky zbavíme jader a nakrájíme na proužky. Na pánvičce si zatím na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, krátce podusíme nakrájené papriky, žampiony (čerstvé nebo sterilované) a zalijeme rajčatovým protlakem (kečupem) . Zamícháme.Tuto směs nalijeme na opečené porce kapra, dle chuti dosolíme a opepříme, zalijeme červeným vínem a mírně podusíme. Klasickou přílohou jsou opět brambory, případně i bramborová kaše nebo rýže.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,696x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na kečupu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist