Hlávkový salát s vejcem a cibulí

Suroviny

2 hlávky salátu
1 vejce
Zálivka:
2 lžíce octa
6 lžic vody
sůl
mletý pepř
1 cibule
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Jednotlivé listy hlávkového salátu dobře omyjeme a necháme okapat. Natrháme je na menší kousky nebo nakrájíme na širší proužky. Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Z výše uvedených surovin si umícháme zálivku a promícháme ji se salátem. Každou porci salátu ozdobíme plátkem vařeného vejce. Salát ihned podáváme. Jde o salát podávaný nejčastěji k jídlu.
Poznámka: stejným způsobem lze použít i mladý ledový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,429x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hlávkový salát s vejcem a cibulí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist