Hlávkový salát s vejcem a cibulí

Suroviny

2 hlávky salátu
1 vejce
Zálivka:
2 lžíce octa
6 lžic vody
sůl
mletý pepř
1 cibule
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Jednotlivé listy hlávkového salátu dobře omyjeme a necháme okapat. Natrháme je na menší kousky nebo nakrájíme na širší proužky. Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Z výše uvedených surovin si umícháme zálivku a promícháme ji se salátem. Každou porci salátu ozdobíme plátkem vařeného vejce. Salát ihned podáváme. Jde o salát podávaný nejčastěji k jídlu.
Poznámka: stejným způsobem lze použít i mladý ledový salát.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,285x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hlávkový salát s vejcem a cibulí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist