Rajčatový salát s feferonkami a rýží

Suroviny

500 g rajčat
1 salátová okurka
150 g vařené rýže
Zálivka:
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
mletá paprika
mletý pepř
1 lžička cukru
1 jemně nastrouhaná cibule
2 nadrobno nasekané feferonky

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme zálivku smícháním uvedených surovin. Poté si omyjeme rajčata a nakrájíme je na osminky, oloupanou okurku nakrájíme ozdobným nožem na plátky. Vložíme do mísy se zálivkou, přidáme vařenou rýži a promícháme. Tento salát je třeba nechat v chladničce uležet asi 1 až dvě hodiny. Většinou slouží jako lehká večeřa nebo jako příloha k lehkému jídlu (drůbeži apod.).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,251x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rajčatový salát s feferonkami a rýží


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist