Mexická pánev s mletým masem

Suroviny

2 lžíce oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
400 g mletého masa
2 lžíce rajčatového protlaku
sůl
pepř
125 ml červeného vína
1 konzerva červených fazolí
1 červená paprika
1 červená feferonka

recept nemá fotografii

Postup

Jídlo připravujeme v pánvi, kterou můžeme přikrýt poličkou nebo v kastrolu. Rozehřejeme si olej, oloupeme cibuli a česnek, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme mleté maso a za stálého míchání osmahneme do hněda. Vmícháme rajčatový protlak, pepř, sůl. Zalijeme červeným vínem a přidáme fazole z konzervy. Papriku a feferonky očistíme a nakrájíme na nudličky - jednu lžíci odložíme na konečné ozdobení, zbytek zamícháme do masa. Pánev přikryjeme a dusíme asi 30 minut na mírném ohni. Hotové rozdělíme na talíře a ozdobíme odloženými feferonkami a paprikou. Našinci k tomu přikusují jakýkoliv chléb, Mexičané asi mexické placky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,198x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mexická pánev s mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist