Gulášová rychlá

Suroviny

1 gulášová svačinová polévka
4 brambory
1 zelená paprika
3 špekáčky
1 feferonka
1 menší pórek

recept nemá fotografii

Postup

Gulášovou pytlíkovou polévku se mi nikdy nepodařilo překonat, a tak záleží jen na tom, jaký druh si vyberu a jak jej vylepším. Zde je tedy malá inspirace...
Dáme vařit asi 1,5 l vody. Oloupeme si brambory, nakrájíme je na kostky a přidáme do vody. Očistíme a nakrájíme také další zeleninu, ale tu budeme přidávat až později. Oloupeme špekáčky a nakrájíme na půlkolečka. Jakmile se voda vaří, přidáme hmotu na gulášovou polévku, pórek nakrájený na kolečka, proužky papriky a nakrájenou feferonku. Povaříme doporučovaných deset minut. Špekáčky opečeme na troše másla a přidáme do polévky až téměř nakonec. Nezkazíme také ozdobením polévky jakoukoliv zelenou natí. Podáváme samozřejmě s čerstvým pečivem.
Poznámky:
 máte-li k dispozici libeček, dejte je vařit vcelku do polévky v okamžiku, kdy vkládáte brambory. Po uvaření z polévky vyndejte.
 feferonku můžete vynechat, zvláště je-li polévka určena také pro děti
 použít lze samozřejmě jakoukoliv měkkou uzeninu nebo i klobásu - tu však není třeba opékat předem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,464x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Gulášová rychlá


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist