Rybí karbanátky s libečkem
Suroviny
750 g rybího filé
1 tvrdá žemle
2 cibule
1 lžíce másla
1 vejce
sůl
pepř
mletý zázvor
strouhanka
olej na smažení

Postup
Žemli nakrájíme na kousky a pokapeme mlékem. Libeček omyjeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na másle, přidáme nasekaný libeček. Necháme vychladnout. Rybí filé opláchneme, osušíme a umeleme spolu s navhlčenou žemlí. Přidáme vejce, osolíme, opepříme a přidáme ještě cibuli s libečkem. Hmotu dobře promícháme a mokrýma rukama z ní tvoříme karbanátky. Každý karbanátek lehce obalíme ve strouhance a opečeme z obou stran dozlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,555x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Rybí karbanátky s libečkem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!