Rybí karbanátky s libečkem

Suroviny

750 g rybího filé
1 tvrdá žemle
2 cibule
1 lžíce másla
1 vejce
sůl
pepř
mletý zázvor
strouhanka
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Žemli nakrájíme na kousky a pokapeme mlékem. Libeček omyjeme a nasekáme nadrobno. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na másle, přidáme nasekaný libeček. Necháme vychladnout. Rybí filé opláchneme, osušíme a umeleme spolu s navhlčenou žemlí. Přidáme vejce, osolíme, opepříme a přidáme ještě cibuli s libečkem. Hmotu dobře promícháme a mokrýma rukama z ní tvoříme karbanátky. Každý karbanátek lehce obalíme ve strouhance a opečeme z obou stran dozlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,319x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí karbanátky s libečkem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist