Obalovaná kapusta

Suroviny

1 kapusta
100 g hladké mouky
1 vejce
strouhaná houska
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Kapustovou hlávku v celku uvaříme v osolené vodě, pozor, nepřikrýváme pokličkou! Necháme ji trochu zchladnout a nakrájíme ji asi na centimetr silné plátky. Ty obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji, nejlépe ve fritovacím hrnci. Podávat můžeme s bramborem, s chlebem, labužníci mohou použít i některou hotovou majonézovou omáčku k polití kapusty. Všichni mohou přidat zeleninový salát.
Poznámka:
Ideální je použít mladou, čerstvou kapustu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,835x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Obalovaná kapusta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist