Obalovaná kapusta

Suroviny

1 kapusta
100 g hladké mouky
1 vejce
strouhaná houska
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Kapustovou hlávku v celku uvaříme v osolené vodě, pozor, nepřikrýváme pokličkou! Necháme ji trochu zchladnout a nakrájíme ji asi na centimetr silné plátky. Ty obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji, nejlépe ve fritovacím hrnci. Podávat můžeme s bramborem, s chlebem, labužníci mohou použít i některou hotovou majonézovou omáčku k polití kapusty. Všichni mohou přidat zeleninový salát.
Poznámka:
Ideální je použít mladou, čerstvou kapustu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,097x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Obalovaná kapusta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist