Husa po moskevsku

Suroviny

5 porcí husy
80 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer)
50 g cibule
1 bobkový list
50 g másla
pepř, sůl
30 g hladké mouky
150-200 g hříbků
200 ml smetany

recept nemá fotografii

Postup

Z omytých porcí syrové husy stáhneme kůži a uvaříme je ve slané vodě s kořenovou zeleninou, oloupanou cibulí a s kořením. Z másla a z mouky připravíme za stálého míchání světlou jíšku, zalijeme vývarem z husy a dobře provaříme. Přidáme smetanu a hříbky, které jsme předtím podusili. Do omáčky vložíme porce husy a podáváme s bramborami nebo s houskovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,364x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Husa po moskevsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist