Staročeská vepřová

Suroviny

400 g vepřového plecka
1 středně velká cibule
2 stroužky česneku
směs čerstvých nebo sušených bylinek
(dobromysl, čerstvý zázvor)
sůl
kmín

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou plec rozdělíme na kousky velké asi 30 až 35 g a dáme je do misky. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, drcený česnek, nasekanou směs bylinek, sůl a kmín. Zamícháme a necháme 4 až 5 hodin (nebo přes noc) odležet v chladnu (misku lehce překryjeme fólií). Potom přeložíme do pekáčku nebo do mísy z jenského skla, lehce podlijeme a zvolna pečeme do měkka. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,313x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Staročeská vepřová


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist