Vepřová krkovička na pivu

Suroviny

400 g vykostěné krkovičky
1 cibule
3 stroužky česneku
3 lžíce sádla
směs bylinek (dobromysl, zázvor)
sůl
světlé pivo

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Vložíme je do misky, osolíme a přidáme nasekané bylinky, drcený česnek a zalijeme malým množstvím piva (zbytek hbitě dopijeme). Necháme odležet v chladnu asi 2 až 4 hodiny. V kastrole si rozpustíme sádlo, osmahneme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme odleželé maso, opečeme ze všech stran, potom přilijeme i šťávu z masa a v té ho dusíme do měkka. Šťávu nezahušťujeme ani necedíme. Podáváme s brambory v různé úpravě nebo i s bramborovou kaší. Zeleninový salát opět není na závadu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,724x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová krkovička na pivu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist