Kuřecí maso s řapíkatým celerem

Suroviny

400 g kuřecího masa
200 g řapíkatého celeru
1 cibule
2 lžíce oleje
20 g másla
směs čerstvých nebo sušených bylinek
(kopr, bazalka)
citronová šťáva

recept nemá fotografii

Postup

Můžeme použít kuřecí prsíčka nebo vykostěná kuřecí stehna. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, řapíkatý celer zbavíme předem tenké průhledné blány a teprve potom nakrájíme na silnější proužky. V kastrolu rozpálíme máslo s olejem, zlehka na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí maso, osolíme a přidáme jemně nasekané bylinky. Zamícháme, podlijeme a dusíme pod pokličkou do měkka. Potom přidáme máslo, nakrájený celer, zakapeme citronovou šťávou a ještě trochu podusíme. Podáváme s plátky brambor, které jsme opekli na másle.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,735x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí maso s řapíkatým celerem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist