Marokánky II

Suroviny

250 ml smetany
100 g moučkového cukru
20 g hrubé mouky
50 g rozinek
50 g vlašských ořechů
50 g lískových ořechů
50 g mandlí

recept nemá fotografii

Postup

Smetanu, cukr a mouku svaříme, necháme asi půl minuty povařit. Potom přidáme nasekané ořechy, mandle, rozinky a odstraníme z plotýnky. Na vymazaný a moukou vysypaný plech děláme lžičkou malé bobky (máte-li radši drobnější cukroví, asi 2 cm v průměru) a pečeme je ve středně vyhřáté troubě do růžova. Marokánky je nejlepší sundavat z plechu teplé, jde to lépe. Vychladlé potíráme čokoládou.
Poznámka: rozinky lze nahradit kandovaným ovocem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,998x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marokánky II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist