Játrové chuťovky
Suroviny
250 g jemné játrové paštiky
3 lžíce rostlinného másla
mletý bílý pepř
sůl
celozrnné rohlíky
mandarinky a jablka
loupané mandle

Postup
Použijeme jemnou játrovou paštiku a změklý tuk. Obojí ve šlehači našleháme dohladka. Okořeníme pepřem podle chuti a mírně osolíme a necháme vychladit v ledničce. Mezitím si nakrájíme na plátky celozrnné rohlíky a vychlazenou paštiku na ně stříkáme zdobičkou. Zdobíme kouskem mandarinky nebo jablka, popřípadě oloupanou mandlí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,338x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Játrové chuťovky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!