Kuřehusa
Suroviny
1 kuře
1 lahev černého piva
sůl
kmín

Postup
Kuře rozporcujeme na čtvrtky, samozřejmě opláchneme, osušíme a posolíme. Vložíme do pekáčku tak, aby byly čtvrtky natlačené na sebe. Podlijeme černým pivem (stačí půl lahve) a pečeme. Při pečení kontrolujeme a případně podléváme ještě pivem. Ke konci pečení posypeme kmínem. Podáváme se zelím a knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,053x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kuřehusa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!