Kuřehusa
Suroviny
1 kuře
1 lahev černého piva
sůl
kmín

Postup
Kuře rozporcujeme na čtvrtky, samozřejmě opláchneme, osušíme a posolíme. Vložíme do pekáčku tak, aby byly čtvrtky natlačené na sebe. Podlijeme černým pivem (stačí půl lahve) a pečeme. Při pečení kontrolujeme a případně podléváme ještě pivem. Ke konci pečení posypeme kmínem. Podáváme se zelím a knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,979x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kuřehusa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!