Neapolský salát

Suroviny

2 hlávkové saláty (i ledový saltá)
3 rajčata
2 větší okurky - nakládačky
svazek ředkviček
120 g sýra (může být i tavený)
Zálivka I:
4 lžíce olivového oleje
1 citron
sůl
pepř, petrželka
Zálivka II:
tatarská omáčka a bílý jogurt
Zálivka III:
olej
červené víno
kečup
estragonový ocet
3 stroužky česneku
špetka bazalky
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Salát očistíme od zvadlých listů a důkladně opláchneme pod tekoucí vodou. Necháme okapat a pokrájíme na větší nudle. Přidáme spařená, oloupaná rajčata, pokrájená na kousky, okurku pokrájenou na plátky a na tenká kolečka pokrájené ředkvičky. Všechnu zeleninu promícháme. Přidáme také nastrouhaný sýr. V misce rozmícháme olej, šťávu z citronu, sůl a pepř, jemně nasekanou petrželku a touto směsí salát přelijeme. Promícháme a necháme v chladu odležet. Můžeme použít také další druhy zálivek.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 809x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Neapolský salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist