Neapolský salát

Suroviny

2 hlávkové saláty (i ledový saltá)
3 rajčata
2 větší okurky - nakládačky
svazek ředkviček
120 g sýra (může být i tavený)
Zálivka I:
4 lžíce olivového oleje
1 citron
sůl
pepř, petrželka
Zálivka II:
tatarská omáčka a bílý jogurt
Zálivka III:
olej
červené víno
kečup
estragonový ocet
3 stroužky česneku
špetka bazalky
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Salát očistíme od zvadlých listů a důkladně opláchneme pod tekoucí vodou. Necháme okapat a pokrájíme na větší nudle. Přidáme spařená, oloupaná rajčata, pokrájená na kousky, okurku pokrájenou na plátky a na tenká kolečka pokrájené ředkvičky. Všechnu zeleninu promícháme. Přidáme také nastrouhaný sýr. V misce rozmícháme olej, šťávu z citronu, sůl a pepř, jemně nasekanou petrželku a touto směsí salát přelijeme. Promícháme a necháme v chladu odležet. Můžeme použít také další druhy zálivek.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,386x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Neapolský salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist