Sedmihradské zelí

Suroviny

1 kg vepřové krkovice n. plecka
1 klobása čabajského typu
2 sklenice kysaného zelí
2 sáčky rýže
1 - 2 šlehačky
sůl
pepř
kmín
paprika mletá
3 cibule
tuk

recept nemá fotografii

Postup

Je to recept dle baviče Novotného a nemá chybu.

1.fáze (např.večer předem):
Z masa nakrájeného na proužky, cibule, koření a tuku vyrobíme jemný guláš (raději hustší). Uvaříme rýži.
2.fáze (např.druhý den):
Vezmeme ten největší hluboký plech. Zcedíme obě zelí a smícháme s klobásou pokrájenou na kostičky. Z toho polovinu rozprostřeme na dno plechu. Potom smícháme guláš s rýží a z tohoto vyrobíme další vrstvu v pekáči. Jako třetí vrstva bude opět zelí s klobásou. Toto vše rovnoměrně zalijeme šlehačkou. Pečeme asi 45 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,456x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sedmihradské zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist