Svařené víno

Suroviny

1 chemicky neošetřený citron
2 pomeranče
1 1/2 l červeného vína
5 hřebíčků
9 jalovčinek
9 zrnek pepře
2 svitky skořice
150 g hnědého cukru
200 cl rumu


recept nemá fotografii

Postup

Citron a pomeranče omyjeme v horké vodě a osušíme. Z citronu oloupeme kůru a plod nakrájíme na plátky. Pomeranče okrájíme až na čistou dužinu a také nakrájíme na plátky. Červené víno nalijeme do velkého hrnce a vložíme do něj citronovou kůru a plátky citronu, plátky pomeranče, hřebíček, jalovec, pepř a skkořici. Víno s přísadami svaříme, poté odstavíme ze sporáku a necháme 10 minut táhnout. Přimícháme cukr a rum a nápoj přecedíme do sklenic. Svařené víno ozdobíme plátkem citronu a podáváme ještě horké.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,013x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svařené víno


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist