Domácí vaječný koňak
Suroviny
1 neslazené mléko Tatra
1 slazené mléko Salko
5 žloutků
1 vanilkový cukr
1/2 l rumu

Postup
Neslazené i slazené mléko, žloutky a vanilkový cukr dobře rozšleháme ve šlehači a nakonec pomalu přiléváme rum. Směs přelijeme do skleněných lahví a necháme uležet minimálně 2 až tři týdny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,179x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Domácí vaječný koňak
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!