Zajíc pečený II

Suroviny

1 zaječí zadek
sůl
80 g slaniny
100 g másla nebo oleje
1 větší cibule
5 kuliček pepře
vývar z masoxu

recept nemá fotografii

Postup

Zaječí zadek otřeme vlhkou utěrkou, odblaníme a hustě prošpikujeme větší částí slaninou nakrájenou na nudličky. Na másle a zbylé slanině osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka, vložíme do ní osoleného zajíce, přidáme pepř. podlijeme vývarem a pečeme v troubě nejdříve na spodní straně a dopékáme na hřbetě dočervena. Mezi pečením poléváme výpekem a podléváme vývarem. Měkké maso rozdělíme na porce, šťávu přecedíme a podáváme s opečenými bramborami a s kompotem nebo ovocným salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,182x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.60 (počet: 5) 7.60 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zajíc pečený II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist