Zajíc pečený II

Suroviny

1 zaječí zadek
sůl
80 g slaniny
100 g másla nebo oleje
1 větší cibule
5 kuliček pepře
vývar z masoxu

recept nemá fotografii

Postup

Zaječí zadek otřeme vlhkou utěrkou, odblaníme a hustě prošpikujeme větší částí slaninou nakrájenou na nudličky. Na másle a zbylé slanině osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka, vložíme do ní osoleného zajíce, přidáme pepř. podlijeme vývarem a pečeme v troubě nejdříve na spodní straně a dopékáme na hřbetě dočervena. Mezi pečením poléváme výpekem a podléváme vývarem. Měkké maso rozdělíme na porce, šťávu přecedíme a podáváme s opečenými bramborami a s kompotem nebo ovocným salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,913x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.60 (počet: 5) 7.60 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zajíc pečený II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist