Vepřové maso s fazolemi

Suroviny

400 g vepřové plece
1 celé vejce
3 lžíce sádla
2 paprikové lusky
2 velká rajčata
200 g bílých fazolí
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce červeného vína
půl lžičky glutasolu
2 stroužky česneku
špetka bílého pepře
2 lžíce hovězího vývaru
trošku máčeného škrobu

recept nemá fotografii

Postup

Pokud nebudeme používat sterilované fazole, uvaříme si fazole předem a necháme je vychladnout. Dále si spaříme rajčata, oloupeme jim slupku a pokrájíme je na plátky (lze nahradit i konzervovanými rajčaty, která v zimě vyjdou levněji). Papriky pokrájíme na nudličky. Vepřovou plec nakrájíme na tenké plátky a promícháme ji s míchaným škrobem, vejcem, solí a bílým pepřem. Na pánvi si rozpálíme sádlo a do něj vložíme připravené maso. Jakmile se maso zatáhne (mícháme) přidáme fazole, papriku a plátky rajčat a ještě chvilku vše opékáme (občas mícháme). Potom ochutíme vínem, sojovou omáčkou a na plátky nakrájeným česnekem. Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,322x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové maso s fazolemi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist