Přírodní řízky z jeleního masa
Suroviny
400 - 500 g jeleního masa (kýta nebo plecko)
sůl, pepř
150 g oleje

Postup
Maso odblaníme, narájíme na malé řízky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a necháme v mírně prohřátém oleji 2 hodiny odležet. Odleželé řízky po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji.
Podáváme s opečenými bramborami a různými saláty.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 5,066x
Hodnocení receptu:
6.67 (počet: 3)
6.67
3
10

Komentáře receptu Přírodní řízky z jeleního masa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!