Přírodní řízky z jeleního masa

Suroviny

400 - 500 g jeleního masa (kýta nebo plecko)
sůl, pepř
150 g oleje

recept nemá fotografii

Postup

Maso odblaníme, narájíme na malé řízky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a necháme v mírně prohřátém oleji 2 hodiny odležet. Odleželé řízky po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji.
Podáváme s opečenými bramborami a různými saláty.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,137x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Přírodní řízky z jeleního masa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist