Čevabčiči z jeleního masa
Suroviny
400 g jeleního masa (z krku nebo z plecka)
sůl, pepř
2 menší cibule
sladká mletá paprika
2 žloutky
50 g hladké mouky
150 g sádla
francouzská hořčice
1 menší cibule
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso odblaníme, jemně umeleme, osolíme, okořeníme pepřem, 1 strouhanou cibulí, paprikou a promícháme se žloutky. Na pomoučněném prkénku utvoříme z masa šištičky, které upečeme na rozehřátém sádle.
Podáváme s opečenými bramborami, potřené franzouzskou hořčicí a posypané nadrobno nakrájenou cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 4,054x
Hodnocení receptu:
9.33 (počet: 3)
9.33
3
10
![Počet hodnotících uživatelů: 3 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Čevabčiči z jeleního masa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!