Čevabčiči z jeleního masa

Suroviny

400 g jeleního masa (z krku nebo z plecka)
sůl, pepř
2 menší cibule
sladká mletá paprika
2 žloutky
50 g hladké mouky
150 g sádla
francouzská hořčice
1 menší cibule

recept nemá fotografii

Postup

Maso odblaníme, jemně umeleme, osolíme, okořeníme pepřem, 1 strouhanou cibulí, paprikou a promícháme se žloutky. Na pomoučněném prkénku utvoříme z masa šištičky, které upečeme na rozehřátém sádle.
Podáváme s opečenými bramborami, potřené franzouzskou hořčicí a posypané nadrobno nakrájenou cibulkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,836x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.33 (počet: 3) 9.33 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čevabčiči z jeleního masa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist