Čevabčiči z jeleního masa
Suroviny
400 g jeleního masa (z krku nebo z plecka)
sůl, pepř
2 menší cibule
sladká mletá paprika
2 žloutky
50 g hladké mouky
150 g sádla
francouzská hořčice
1 menší cibule

Postup
Maso odblaníme, jemně umeleme, osolíme, okořeníme pepřem, 1 strouhanou cibulí, paprikou a promícháme se žloutky. Na pomoučněném prkénku utvoříme z masa šištičky, které upečeme na rozehřátém sádle.
Podáváme s opečenými bramborami, potřené franzouzskou hořčicí a posypané nadrobno nakrájenou cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 3,836x

Komentáře receptu Čevabčiči z jeleního masa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!