Jehněčí maso se zeleninou

Suroviny

800 g jehněčího masa (kýta, plec)
3 stroužky česneku
sůl
20 g mouky
50 g másla
2 rajčata (2 lžíce rajčatového protlaku)
1 mrkev
půl celeru
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso vykostíme, potřeme česnekem a mírně osolíme. Na rozehřátém másle prudce opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou v troubě. K téměř hotovému masu přidáme prolisovaná rajčata (nebo rajčatový protlak) a jemně nakrájenou zeleninu a maso dodusíme. Šťávu zahustíme moukou (stačí moukou poprášit, promíchat a nechat trochu prohřát). Podáváme s vařenými brambory, posypanými jemně nakrájenou zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,724x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí maso se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist