Jehněčí kotlety po srbsku

Suroviny

600 g jehněčích kotlet
1 větší cibule
3 rajčata
3 zelené papriky
50 g sádla
4 lžíce oleje
worchesterská omáčka
50 g rajčatového protlaku
hladká mouka
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup


Z kotlet odkrojíme kosti, každou kotletu na okraji na několika místech nakrojíme (asi 1 cm), naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a pomoučíme. Na rozpuštěném másle je zprudka opečeme po obou stranách a vyjmeme. Na oleji zpěníme na plátky pokrájenou cibuli, pokrájená omytá rajčata a na proužky nakrájenou papriku. Přidáme rajčatový protlat, podlijeme malým množstvím vody, přichutíme několika kapkami worchesterské omáčky a přisolíme. Do takto připravené směsi vložíme znovu opečené kotlety a dusíme pod pokličkou doměkka. Podáváme horké (u jehněčího je to důležité!) a opečenými brambory nebo s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,338x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí kotlety po srbsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist