Salát z kysaného zelí s jablky, hrozny a ananasem

Suroviny

400 g kysaného zelí
250 g hroznového vína
200 g kompotovaného ananasu
250 g jablek
8 lžic bílého přírodního vína
cukr

recept nemá fotografii

Postup

Dobře omyté bobule kroznového vína rozkrojíme na polovinu a odstraníme pecičky. Omytá, neloupaná jablka nakrájíme na malé kostičky. Šťávu z kyselého zelí odcedíme a zelí nakrájíme na malé kousky. Kompotovaný ananas pokrájíme na stejně velké kostičky jako jablka. V míse všechno promícháme a zalijeme vychlazeným přírodním vínem. Dochutíme cukrem nebo šťávou z ananasového kompotu. Necháme odležet v chladu. Tento salát se hodí k masitým pokrmům.



Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,136x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát z kysaného zelí s jablky, hrozny a ananasem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist