Kuře v alobalu
Suroviny
1 1/2 kuřete
1 citron
2 pomeranče
3 stroužky česneku
1 lžička drceného kmínu
1 polévková lžíce dobromysli
2 zrnka nového koření
máslo
sůl
3 pálivé papriky

Postup
Z kuřete si připravíme 6 porcí, které naložíme do marinády. Na marinádu smícháme šťávu z citrónu a z pomerančů, přidáme drcený česnek, kmín, dobromysl, tlučené (nebo umleté) nové koření, sůl a důkladně promícháme. Porce marinádou dobře polijeme a necháme v chladnu marinovat asi 3 hodiny. Zatím si připravíme dostatečně velké kusy alobalu, potřeme je máslem, dáme na ně porce kuřete, zalijeme marinádou a ke každé porci přidáme plátek pálivé papriky. Alobal dobře uzavřeme a opečeme na grilu. Podáváme s bílým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,697x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kuře v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!