Maso na kondenzovaném mléku
Suroviny
6 ks vepřové kotlety nebo kuřecí či krůtí plátky
1 neslazené kondezované mléko 2 velké cibule
pepř
sůl
olej
Postup
Na pánvi rychle osmahneme jemně naklepané osolené a opepřené plátky masa. Hotové uložíme do hrnce s pokličkou. V té době ve větším hrnci zpěníme na oleji cibuli nakrájenou na půlměsíce (nekrájet nadrobno). Když cibule mírně zavadá, přidáme kondenzované mléko a vše vaříme na mírném ohni. Jak začne směs probublávat přidáme plátky masa a během mírného varu jimi mírně v omáčce pohybujeme. V okamžiku, kdy začne omáčka mírně houstnout je vše hotovo a rychle za tepla podáváme na talíř. Je to velice jednoduché a chutné.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,840x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Maso na kondenzovaném mléku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

