Kokosová buchta Margot

Suroviny

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
1 kokosovou čokoládu Margot

Poleva:
80 g másla
200 g moučkového cukru
3 lžičky rumu
3 lžičky kakaového prášku

recept nemá fotografii

Postup

Odměříme si suroviny na buchtu, kypřící prášek zamícháme do mouky a teprve potom přidáme vejce, olej a mléko. Čokoládu Margot nastrouháme a přimícháme ke hmotě. Vše nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech nebo větší pekáč. Pečeme v troubě zahřáté na 200 stupňů. Jakmile dáme péci, začneme s přípravou polevy. Všechny suroviny na polevu dáme do kastrolku, mírně zahříváme a mícháme. Vznikne poměrně hustá poleva, kterou potřeme již upečenou, ale ještě horkou buchtu. Poleva se s horkou buchtou pěkně spojí.
Poznámka:
Jde o velkou kokosovou čokoládu Margot. Pokud ji v obchodě nenajdete, lze místo ní použít tři kokosové tyčinky Margot.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,906x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 2.00 (počet: 1) 2.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kokosová buchta Margot


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist