Ostrá masová směs

Suroviny

300 g roštěnce
300 g vepřové kýty
3 lžíce oleje
3 cibule
5 lžic rajčatového protlaku
400 g sterilovaného leča
česnek
pepř
sladká i pálivá paprika
worchester
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Obojí maso odblaníme a nakrájíme přes vlákno na hranol ky. Připravíme si i cibuli - oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi si rozpálíme olej, vložíme maso a osmažíme. Asi po dvou minutách přidáme cibuli a zpěníme ji. Potom vmícháme mletou papriku, rajčatový protlak, lečo, sůl a krátce podusíme. Česnek oloupeme a prolisujeme - lze přidat i více než jeden stroužek. Okořeníme pepřem a worchesterem a hned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky, ještě lepší jsou však malé bramboráčky. Na chalupě však jistě vezmete zavděk i dobrým čerstvým chlebem. A samozřejmě nezapomeňte na pivo!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,004x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ostrá masová směs


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist