Ostrá masová směs
Suroviny
300 g roštěnce
300 g vepřové kýty
3 lžíce oleje
3 cibule
5 lžic rajčatového protlaku
400 g sterilovaného leča
česnek
pepř
sladká i pálivá paprika
worchester
sůl
Postup
Obojí maso odblaníme a nakrájíme přes vlákno na hranol ky. Připravíme si i cibuli - oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi si rozpálíme olej, vložíme maso a osmažíme. Asi po dvou minutách přidáme cibuli a zpěníme ji. Potom vmícháme mletou papriku, rajčatový protlak, lečo, sůl a krátce podusíme. Česnek oloupeme a prolisujeme - lze přidat i více než jeden stroužek. Okořeníme pepřem a worchesterem a hned podáváme. Vhodnou přílohou jsou hranolky, ještě lepší jsou však malé bramboráčky. Na chalupě však jistě vezmete zavděk i dobrým čerstvým chlebem. A samozřejmě nezapomeňte na pivo!
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,403x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ostrá masová směs
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

