Bavorské bílé zelí

Suroviny

600 g bílého zelí
1 cibule
2 jablka
15 g cukru
2 lžíce oleje
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Hlávkové zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, hlavičku rozkrojíme na čtvrtiny a vykrojíme košťály. Zelí jemně nakrájíme nebo nakrouháme, máme-li k dispozici elektrický krouhač.Cibuli oloupeme a také nakrájíme nebo nakrouháme. Zelí dáme do hnce, přidáme sůl, olej, cukr a . asi 250 ml horké vody a dusíme jej pod pokličkou. Zatím si oloupeme jablka, odstraníme jádřince a nakrájíme je na kostičky. Když je zelí poloměkké, vmícháme kostičky jablek, lžíci nebo dvě octa a dusíme do měkka. Je to zase trochu jiná varinta přílohového zelí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,706x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bavorské bílé zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist