Dušené kysané zelí s jablky
Suroviny
500 g kysaného zelí
2 jablka
2 lžíce oleje
kmín
Postup
Kysané zelí necháme na sítku odkapat a je-li třeba, překrájíme jej nadrobno. Jablka opláchneme, oloupeme, odstraníme jádřince a nastrouháme je na hrubším stuhadle.. Na pánvi si rozpálíme olej a osmažíme na něm zelí s jablky. Potom zelí podlijeme několika lžícemi horké vody, posypeme kmínem a dusíme asi 10 minut. Je to rychlá a zdravá příloha například k masu nebo sekané.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,644x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Dušené kysané zelí s jablky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!