Rybí ragú se zeleninou

Suroviny

800 g rybího filé
1 svazek jarní cibulky
2 zelené papriky
1 řapík celeru
1 lžíce oleje
2 stroužky česneku
4 rajčata
125 ml červeného vína
2 bobkové listy
1 lžička tymiánu
1 lžička majoránky
1 lžička worchesterské omáčky
1 citron
30 g tuku
200 g rýže
600 ml vývaru
sůl
pepř
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Filé omyjeme a necháme okapat. Cibulky a zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme. Z řapíku celeru před krájením sloupneme průhlednou blánu. Polovinu cibulek odložíme stranou. Ostatní připravenou zeleninu opékáme v horkém oleji asi 5 minut. Potom přidáme nakrájená rajčata a nasekaný česnek, bobkový list a koření, worchester, zalijeme vínem a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Zatím si na kostky (asi 3 x 3) cm nakrájíme rybí filé, oloupeme citron a nakrájíme ho na plátky. Vše přidáme k zelenině a pod pokličkou dusíme ještě asi 15 minut. Potom zvlášť na oleji opečeme zbylé nakrájené cibulky, přidáme propláchnutou rýži a také ji trochu opečeme. Přilijeme vývar, osolíme a opepříme a vaříme 20 minut. Do uvařené rýže vmícháme nasekanou zelenou petrželku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,720x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí ragú se zeleninou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist