Telecí játra na paprice
Suroviny
(pro 1 osobu)
1 plátek telecích jater
špetka pepře
hladká mouka
1 lžíce sádla
½ malé cibule
2 špetky mleté sladké papriky
kečup
vývar z masoxu
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Plátek jater lehce naklepeme, poprášíme pepřem, obalíme v mouce a prudce opečeme po obou stranách na části sádla. Na zbytku sádla osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme papriku a zakápneme kečupem. Přidáme ½ lžičky hladké mouky a opět osmahneme. Nakonec podlijeme vývarem a omáčku dobře povaříme. Hotová játra dáme do omáčky prohřát a dosolíme.
Podáváme s rýží nebo s bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 548x
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Telecí játra na paprice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!