Kuře kari

Suroviny

400 g kuřecího masa
3 lžíce oleje
1 vejce
1 lžička škrobu
půl šálku masového vývaru
1 lžička kari koření
půl cibule
1 pórek
1 lžíce červeného desertního vína
Glutasol
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Promícháme ho s vejce, škrobem (solamylem) a solí a necháme krátce odležet. Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka a cibuli na plátky. Na pánvi si rozpálíme tuk (olej či sádlo), vložíme do něj maso a osmahneme po všech stranách. Asi po třech minutách přidáme pórek a cibuli, kari koření, víno, glutasol a sůl. Mírně zalijeme vývarem připraveným z kostky masoxu a zvolna chvíli podusíme. Podáváme samozřejmě s rýží a jako vděčnou přílohu použijeme syrovou zeleninu, kterou máme k dispozici.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,676x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře kari


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist